IMG 0280

 

Blokfløjteundervisning tilbydes som soloundervisning og sammenspil.

Elementær blokfløjteundervisning tilbydes til børn fra 4 år med aktiv deltagelse af en forælder.Denne undervisning bygger på elementer fra musikalsk legestue og forudsætter at forælderen hjælper barnet med at øve hjemme og selv lærer at spille på blokfløjten.

Teambuliding på arbejdspladsen Prøv at arbejde sammen på en ny måde. Sammenspil tilbydes medarbejdere med hele blokfløjtefamilien sSATB. Her arbejdes med kodeord som at lytte, at intonere, at følges ad, at lede, at spille solo m.m. Underviser medbringer hele blokfløjtefamilien og noder. Her arbejdes helt elementært, så alle kan være med.

Der bliver lagt stor vægt på klangdannelse, artikulation, intonation, hånd- og kropsstilling. Der spilles tidlig musik, ny musik, lettere rytmisk musik og folkemusik. Metodikken bygger på sang efter relativ solmisation(vises med håndtegn), nodelæsning, improvisation, nodeskrivning og udenadslære.


Lektioner:


25 minutters soloundervisning 210/420 kr. Før kl. 17.00 235/470 kr. Efter kl. 17.00

50 minutters blokfløjtesammenspil (pris pr. Elev afhængig af antal elever)

Man kan tilmelde sig til et antal lektioner eller få rabat ved bindende tilmelding til en ugentlig time i hele sæsonen.

I løbet af sæsonen kan eleverne også deltage i elevkoncerter og arrangementer, så de oplever at spille musik for et publikum.

IMG 0501